Qafshtama.

Mirësevini në botën e pafundme te ujit, që sjell per ju Qafshtama.

Do të zbuloni pse një hidratim i mirë është kaq i rëndësishëm për trupin tonë, sa duhet të pimë dhe si të zgjedhim çfarë duhet të pimë. Por mbi të gjitha, do të njiheni me vetitë e rralla të ujit të famshëm që buron nga mali i Qafshtamës, mbushur për ju direkt në burim në lartësinë 1350 metra, në fabrikën moderne të kompanisë EHW lart në mal.

“Qafshtama” është një ujë natyral mineral shumë i lehtë që buron nga majat e larta të malit Qafshtama në Shqipëri, pranë qytetit të Krujës. Mbushet direkt në burim në malin e Qafështamës,në fabrikën e ndërtuar në 1350 metra lartësi nga EHW GmbH, një grup lider në sektorin ushqimor në Shqipërisë; tregtohet me markën EHW dhe nënmarkën “Qafshtama”, simbol cilësie e tradite.

Burimi njihet si “Kroi i Nënës Mbretëreshë” nga periudha kur ish familja mbretërore shqiptare “Zog” e kishte zgjedhur si kroin nga merrte ujë për konsum vetjak. Megjithëse është një ujë i lehtë, Qafshtama ka një përbërje minerale të ekuilibruar që mbart efekte pozitive mbi trupin dhe shëndetin tonë. Është i përshtatshëm për dieta të varfra në natrium dhe regjime ushqimore të shëndetshme dhe ndihmon në parandalimin e problemeve kardiovaskulare dhe në mbajtjen e zemrës së re. Për këtë arsye është e këshillueshme për aktivitete sportive si një burim ideal hidratimi të përditshëm. Qafshtama ka një shije të freskët e të butë që i përshtatet çdokujt. Duhet të pini ujin Qafshtama të paktën njëherë për të kuptuar si ndryshon nga të gjithë ujërat e tjerë në treg.

Fabrika ndodhet pak metra distancë nga burimet kryesore të malit Qafështama. Linja e prodhimit është moderne dhe tërësisht automatike. Aty uji mbushet direkt në burim pasi i nënshtrohet një proçesi delikat filtrimi që garanton pastërti absolute mikrobiologjike, në mënyrë që produkti final të mund të ruajë të paprekura të gjitha cilësitë e tij të rralla. Rrjeti distributiv i kompanisë mbulon gati tërësisht tregun vendas.

Në fund, s’do t’ju mbetet gjë tjetër veçse ta shijoni dhe më pas ta mbani pranë si një shoqërues të pandarë në çdo moment të jetës suaj!

Qafshtama.

Mirësevini në botën e pafundme te ujit, që sjell per ju Qafshtama.

Do të zbuloni pse një hidratim i mirë është kaq  i rëndësishëm për trupin tonë, sa duhet të pimë dhe si të zgjedhim çfarë duhet të pimë. Por mbi të gjitha, do të njiheni me vetitë e rralla të ujit të famshëm që buron nga mali i Qafshtamës, mbushur për ju direkt në burim në lartësinë 1350 metra, në fabrikën moderne të kompanisë EHW lart në mal.

“Qafshtama” është një ujë natyral mineral shumë i lehtë që buron nga majat e larta të malit Qafshtama në Shqipëri, pranë qytetit të Krujës. Mbushet direkt në burim në malin e Qafështamës,në fabrikën e ndërtuar në 1350 metra lartësi nga EHW GmbH, një grup lider në sektorin ushqimor në Shqipërisë; tregtohet me markën EHW dhe nënmarkën “Qafshtama”, simbol cilësie e tradite.

Burimi njihet si “Kroi i Nënës Mbretëreshë” nga periudha kur ish familja mbretërore shqiptare “Zog” e kishte zgjedhur si kroin nga merrte ujë për konsum vetjak. Megjithëse është një ujë i lehtë, Qafshtama ka një përbërje minerale të ekuilibruar që mbart efekte pozitive mbi trupin dhe shëndetin tonë. Është i përshtatshëm për dieta të varfra në natrium dhe regjime ushqimore të shëndetshme dhe ndihmon në parandalimin e problemeve kardiovaskulare dhe në mbajtjen e zemrës së re. Për këtë arsye është e këshillueshme për aktivitete sportive si një burim ideal hidratimi të përditshëm. Qafshtama ka një shije të freskët e të butë që i përshtatet çdokujt. Duhet të pini ujin Qafshtama të paktën njëherë për të kuptuar si ndryshon nga të gjithë ujërat e tjerë në treg.

Fabrika ndodhet pak metra distancë nga burimet kryesore të malit Qafështama. Linja e prodhimit është moderne dhe tërësisht automatike. Aty uji mbushet direkt në burim pasi i nënshtrohet një proçesi delikat filtrimi që garanton pastërti absolute mikrobiologjike, në mënyrë që produkti final të mund të ruajë të paprekura të gjitha cilësitë e tij të rralla. Rrjeti distributiv i kompanisë mbulon gati tërësisht tregun vendas.

Në fund, s’do t’ju mbetet gjë tjetër veçse ta shijoni dhe më pas ta mbani pranë si një shoqërues të pandarë në çdo moment të jetës suaj!

Ne Kujdesemi.

Uji është një nga elementët më të rëndësishëm të trupit tonë dhe është drejtpërdrejt i përfshirë në një sërë proçesesh metabolike të trupit. Prandaj një hidratim i përshtatshëm është shumë i rëndësishëm për shëndetin e trupit dhe mendjes sonë. Le të zbulojmë pse Uji Qafshtama është ideal si një burim i vazhdueshëm hidratimi për trupin tonë çdo ditë.

LEXO MË SHUMË
Është ujë i mahnitshëm

Uji Qafshtama, duke qenë shumë i lehtë por njëkohësisht me një strukturë kripërash minerale mjaft të ekulibruar, mund të shijohet më së miri në të dyja tipologjitë, natyral dhe i gazuar. Është i disponueshëm si në shishe me format të madh, me të përshtatshme për një përdorim shtëpiak, ashtu edhe në formate të vogla që janë më praktike për një konsum jashtë shtëpie.

Kroi i
Nënës
Mbretëreshë

1350 m

Ndiqni Qafshtama në rrjetet sociale

Ndiqni Qafshtama në rrjetet sociale

Kontakte.

Le të flasim.

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni sa herë që dëshironi.

Kontakte.

Le të flasim.

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni sa herë që dëshironi.