Modaliteti “ I Gazuar ” ju dhuron kënaqësinë e bulëzave që, veç shijes lehtësisht më të fortë për ata që e pëlqejnë, favorizon një tretje më të shpejtë e të rehatshme.

Ofrohet i paketuar në shishe plastike (PET), si në formatin e madh familjar prej 1.5 Litrash, ashtu edhe në formatin më të vogël 0.5 Litra, më të përshtatshëm si një mjet praktik për të shuar etjen që mund të shoqërojë çdo moment të ditës suaj.

Modaliteti "I Gazuar" ju dhuron kënaqësinë e bulëzave që, veç shijes më të fortë për ata që e pëlqejnë, favorizon një tretje më të shpejtë. Në formatin 1.5 L është ideal për konsum familjar. Forma e këndshme fluide e shishes bën që produkti të jetë praktik për t’u mbajtur në dorë dhe njëkohësisht të zërë një hapësirë të limituar në ambjentet shtëpiake të ruajtjes. Me këtë format do të përfitoni maksimumin nga raporti çmim / cilësi.

« Kthehu te Kategoritë e Produkteve

Treguar nga (1 - 1). Total (1), gjithsej faqe (1).