Modaliteti “ I Gazuar ” ju dhuron kënaqësinë e bulëzave që, veç shijes lehtësisht më të fortë për ata që e pëlqejnë, favorizon një tretje më të shpejtë e të rehatshme.

Ofrohet i paketuar në shishe plastike (PET), si në formatin e madh familjar prej 1.5 Litrash, ashtu edhe në formatin më të vogël 0.5 Litra, më të përshtatshëm si një mjet praktik për të shuar etjen që mund të shoqërojë çdo moment të ditës suaj.

Modaliteti "I Gazuar" ju dhuron kënaqësinë e bulëzave që, veç shijes më të fortë për ata që e pëlqejnë, favorizon një tretje më të shpejtë. Në formatin 1.5 L është ideal për konsum familjar. Forma e këndshme fluide e shishes bën që produkti të jetë praktik për t’u mbajtur në dorë dhe njëkohësisht të zërë një hapësirë të limituar në ambjentet shtëpiake të ruajtjes. Me këtë format do të përfitoni maksimumin nga raporti çmim / cilësi.
Modaliteti "I Gazuar" ju dhuron kënaqësinë e bulëzave që, veç shijes më të fortë për ata që e pëlqejnë, favorizon një tretje më të shpejtë. Në formatin 0.5 L është ideal për konsum jashtë shtëpie. Mund të konsumohet në bare, klube dhe restorante por është shumë praktik dhe për çdo aktivitet sportiv dhe aktivitete të tjera jashtë shtëpie si piknik, shëtitje etj. Forma tejet elegante e kësaj shishe mund të bëjë më të rëndësishme çdo tryezë. Përmasa e vogël e bën shumë të përshtatshme për t’u mbajtur pranë kudo ...

« Kthehu te Kategoritë e Produkteve

Treguar nga (1 - 2). Total (2), gjithsej faqe (1).