Uji "Qafshtama", duke qenë shumë i lehtë por njëkohësisht me një strukturë kripërash minerale mjaft të ekulibruar, mund të shijohet më së miri në të dyja tipologjitë, "Natyral" dhe "I Gazuar". Është i disponueshëm si në shishe me format të madh, më të përshtatshme për një përdorim shtëpiak, ashtu edhe në formate të vogla që janë më praktike për një konsum jashtë shtëpie.

Modaliteti “ I Gazuar ” ju dhuron kënaqësinë e bulëzave që, veç shijes lehtësisht më të fortë për ata që e pëlqejnë, favorizon një tretje më të shpejtë e të rehatshme. Ofrohet i ...
Uji "Qafshtama" është një ujë tejet i lehtë prandaj mund të shijohet më së miri në tipologjinë “Natyral”. Ka një shije të freskët e të butë dhe stimulon tretjen duke ju dhuruar një ndjesi ...
Treguar nga (1 - 3). Total (3), gjithsej faqe (1).