Uje EHW Qafshtama Format 2 Litra - Natyral

Kliko për ta zmadhuar

Formati 2 Litra është produkti më i ri i gamës, i cili u hodh në treg në dhjetor të vitit 2010, në përgjigje të një kërkese konsumatore gjithmonë në rritje për një raport më të mire çmim /cilësi.
Segmenti target është ai familjar dhe produkti që nga lançimi ka pasur një efekt të ndjeshëm mbi rritjen e kuotës së tregut të firmës.
Shishja e re i përgjigjet gjithashtu nevojës për një impakt më të kufizuar mjedisor, falë sasisë më të ulët të materialit të përfshirë në realizimin e saj.

« Kthehu te Ujë Natyral