Uji EHW Qafshtama i Gazuar 1.5 Litra

Kliko për ta zmadhuar


Modaliteti "I Gazuar" ju dhuron kënaqësinë e bulëzave që, veç shijes më të fortë për ata që e pëlqejnë, favorizon një tretje më të shpejtë.

Në formatin 1.5 L është ideal për konsum familjar.

Forma e këndshme fluide e shishes bën që produkti të jetë praktik për t’u mbajtur në dorë dhe njëkohësisht të zërë një hapësirë të limituar në ambjentet shtëpiake të ruajtjes.

Me këtë format do të përfitoni maksimumin nga raporti çmim / cilësi.

« Kthehu te Ujë i Gazuar