Uji EHW Qafshtama Natyral 1.5 Litra

Kliko për ta zmadhuar


Uji Qafshtama është një ujë tejet i lehtë prandaj mund të shijohet më së miri në tipologjinë “Natyral”.

Ka një shije të freskët e të butë dhe stimulon tretjen duke ju dhuruar një ndjesi te përhershme lehtësie dhe energjie.

Ne formatin 1.5 L është ideal për konsum familjar.

Forma e këndshme fluide e shishes bën që produkti të jetë praktik për t’u mbajtur në dorë dhe njëkohësisht të zërë një hapësirë të limituar në ambjentet shtëpiake të ruajtjes.

Me këtë format do të përfitoni maksimumin nga raporti çmim/ cilësi.

« Kthehu te Ujë Natyral