Uji EHW Qafshtama i Gazuar 0.5 Litra

Kliko për ta zmadhuar


Modaliteti "I Gazuar" ju dhuron kënaqësinë e bulëzave që, veç shijes më të fortë për ata që e pëlqejnë, favorizon një tretje më të shpejtë.

Në formatin 0.5 L është ideal për konsum jashtë shtëpie.

Mund të konsumohet në bare, klube dhe restorante por është shumë praktik dhe për çdo aktivitet sportiv dhe aktivitete të tjera jashtë shtëpie si piknik, shëtitje etj.

Forma tejet elegante e kësaj shishe mund të bëjë më të rëndësishme çdo tryezë.

Përmasa e vogël e bën shumë të përshtatshme për t’u mbajtur pranë kudo që ndodheni, si një burim hidratimi që mund të shoqërojë gjithë ditën tuaj.

« Kthehu te Ujë i Gazuar