Maratona e Tiranes 2012

Kompania EHW, ne bashkepunim me Bashkine e Tiranes dhe Vodafone etj, sponsorizon Maratonen e Tiranes 2012, aktivitet qe zhvillohet per here te pare ne Shqiperi. Maratona do te zhvillohet ne daten 21 Tetor 2012 ne sheshin Skenderbej.

Te gjithe garuesve do t'ju mundesohet uje falas ne 13 pikat e ujit Qafshtama te ngritura per kete event.