20.10.2012, Maratona e Tiranes 2012

Kompania EHW, ne bashkepunim me Bashkine e Tiranes dhe Vodafone etj, sponsorizon Maratonen e Tiranes 2012, aktivitet qe zhvillohet per here te pare ne Shqiperi. Maratona do te zhvillohet ne daten 21 Tetor 2012 ne sheshin Skenderbej. Te gjithe garuesve do t'ju mundesohet uje falas ne ...

03.09.2010, Alpinistët Shqiptarë ngjisin Kilimanxharon me "Qafshtamën"

Kete verë, u zhvillua me sukses ekspedita e parë e alpinistëve shqiptarë në Afrikë. Grupi i alpinistëve ishte i pari që ngjiti majën më të lartë afrikane, malin Kilimanxharo, me 5,893 metrat e tij madheshtorë mbi nivelin e ...

20.07.2010, Reklama e Re e Qafshtamës - Përralla

Hyni në Botën Magjike të Ujit Qafshtama!!!
Treguar nga (1 - 3). Total (3), gjithsej faqe (1).